Företag

TV för företag

TV för flerfamiljshus

Du kan själv välja om du vill ha IPTV eller kabel-TV till din fastighet. Vi sköter om hela omkopplingen och ser till att hyresgästen får en bra upplevelse av bytet.

Fiber

Fiberanslutning företag!

Se våra fiberabonnemang för företag här. Vi erbjuder en skräddarsydd lösning för ditt företag med en mängd olika tjänster. Kontakta företagsavdelningen på Ålcom för offert: foretag@alcom.ax

Access IP

Mitel 6900-serien

Mitel har lanserat en ny serie SIP-telefoner som erbjuder advancerade funktioner och enastående ljudkvalitet! Den nya 6900-serien är mycket anpassningsbar och telefonerna har färgdisplay, programmerbara knappar, USB-utgång för olika tillbehör och två headset utgångar.

Detta gör att du får tillgång till ett stort utbud av headset och andra tillbehör.

MiVoice_Office_470

Ditt eget telefonsystem

Vi saluför Mitels telefonväxelsystem, om ert företag eller organisation kräver en flexibel och säker telefonlösning, så kan en egen telefonväxel vara ett bra alternativ.

Mitel har fokuserat på att samtliga telefonväxlar är skalbara och kan därmed anpassas för ert företag eller organisation!

Access Plus

Access Plus

Access Plus ger er möjlighet till ett närmare samarbete inom företaget eller organisationen, genom att ge användarna snabb tillgång till nödvändig information.

Eftersom tjänsten är tillgänglig överallt, så möjliggör det samarbete som sträcker sig över dom fysiska gränserna.

Våra öppettider

Kontoret har öppet

Mån-Fre 08.00-16.00

Lör-Sön Stängt

Kontakt

Växel

+358-(0)18-27 044

Fiber

 +358-(0)18-27 433

Felanmälan

 +358-(0)18-10 019

Besök oss

Ålandsvägen 52
AX-22 111 Mariehamn